Tuesday, March 15, 2005

Wennen aan de Ardennen?

Van het weekend met mijn moeder, broer en onze vriendinnen naar de Belgische Ardennen geweest. Het was een wat verlaat moederdagcadeau, maar daarom niet minder gewaardeerd. Zonder al te veel bijzondere dingen te doen, was het een behoorlijk rielekste vakantietje: wat kasteeltjes, stadjes en wandelingetjes, maar vooral ook het haardvuur. En onder het genot van een koffielikeurtje heeft moederlief iedereen dik ingemaakt met Scrabble.

Geen haardvuur in de tropen. En geen weekendjes weg met familie of vrienden - of in ieder geval niet vaak. Dat zijn duidelijk dingen die ik zou gaan missen in de tropen.

Had het vandaag met collega Joost over emigreren naar de Caribbean en de vraag of het mogelijk is een soort vakantie-gemoedstoestand vast te houden als je er elke dag naar je werk moet. De zon, de zee en de palmen - wen je er niet gewoon aan? Misschien komen we daar binnenkort achter...

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ardennen waren inderdaad leuk!

Ilse en ik vonden het in iedergeval een geslaagde vlucht uit NL. Mikey de hond minder ;-)
Vooral voor onze moeder een echt "onvergetelijk" uitstapje. Voor moderne geglobaliseerde mensen  misschien moeilijk voor te stellen, maar België is het verre buitenland :-)

Check de foto's :
Foto's Ardennen

6:13 PM  

Post a Comment

<< Home