Thursday, March 31, 2005

Carnaval en de telecomoorlog

Eind april is het weer tijd voor de belangrijkste bijzaak op Sint Maarten: carnaval! Op de voorpagina van the Daily Herald blijkt het belang. Er is zowaar een relletje uitgebroken. De Sintmaartense telecommunicatiegroep TelEm heeft zich teruggetrokken als sponsor omdat concurrent UTS het exclusieve recht heeft verworven voor reclame tijdens een van de hoofdacts. Op die manier vindt TelEm dat ze haar investering bij andere carnavalactiviteiten - vorig jaar goed voor een ton dollars - niet kan terugverdienen.

En nu maar hopen dat deze kemphanen hun strijd ook eens gaan uitvechten op de belmarkt zelf. Waar het in Nederland stikt van de alternatieve telecomproviders, laten ze deze (kleine) markt links liggen. Met als gevolg dat de tarieven relatief hoog zijn.

Nu meldde een woordvoerder van TelEm dat haar klanten wel teleurgesteld zullen zijn dat hun provider het carnaval niet sponsort. Ik heb wel een ideetje hoe die teleurstelling verzacht kan worden. Vertaal die bespaarde ton maar in lagere tarieven - daar maak je pas vrienden mee.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ich sehe Ihr Blog behandelt geld verdienen met internet. Da dürfte diese Seite interessant sein, die ich im Internet entdeckt habe:
geld verdienen met internet

12:09 AM  

Post a Comment

<< Home